86 2η Season (2021)

Το anime που έμεινε χαραγμένο στην μνήμη μου από αυτή την χρονιά επέστρεψε. Μαζί με κάποιες άλλες προσθήκες σίγουρα μπορώ να πω ποια ήταν τα κορυφαία για εμένα προς το παρόν μέχρι τώρα. Γιατί όμως μου άρεσε τόσο. Το καλοστημένο plot άγγιξε πολλά θέματα. Ρατσισμός,discrimination,πόλεμος,σκευωρίες. Οι χαρακτήρες είχαν ΡΟΛΟ στην ιστορία. Ένα “πανέμορφο” τέλος που μας επανέφερε στην πραγματικότητα. ( Link για άρθρο πάνω στην πρώτη season: https://nerdkaterina.com/86-2021/)

Περίληψη

Η δεύτερη season ξεκινάει με την εισαγωγή της πρωταγωνίστριας μας Vladilena Milizé. Μετά τον χαμό των φίλων της είναι ολοφάνερο πως ο τρόπος σκέψης της έχει αλλάξει. Θα χρησιμοποιήσει όποιο μέσο μπορεί για να επιτεύξει τον σκοπό της χωρίς να νοιάζεται για τις συνέπειες. Γίνεται κυνική εναντίον των ανωτέρων της.

Αποδεικνύει περίτρανα πως οι ηγετικές της ικανότητες στην μάχη έχουν αυξηθεί στην μάχη που μας παρουσιάζεται και επιβεβαιώνεται από τα λόγια της ομάδας της. Οι σύμμαχοι της την σέβονται και έχει το παρατσούκλι Queen που οι συμπατριώτες της χρησιμοποιούν ειρωνικά. Παρόλα αυτά η ευαίσθητη πλευρά της έχει παραμείνει.

Από την άλλη ο Shin,χαμένος όπως φαίνεται στο υποσυνείδητό του. Αναπολεί τον αδελφό του και δημιουργεί συζητήσεις στο μυαλό του. Όταν επανέρχεται γίνεται introduction μιας νέας faction: Federacy of Gead. Τον ενημερώνει πως έχουν εξουδετερώσει το Legion και πως πολεμάνε τα απομεινάρια τους. Του λένε πως τον εντόπισαν και αυτός θυμάται τι έχει γίνει και πανικοβάλλεται. Τι περιμένει τους 2 πρωταγωνιστές μας; Θα έχει αίσιο τέλος αυτός ο μακάβριος πόλεμος; Θα συναντηθούν επιτέλους ο Shin με την Vladilena?

Μια δυναμική αρχή για αυτό το όμορφο δημιούργημα. Η ίδια η δημιουργός εμπλέκεται στο anime και αυτό φαίνεται πως έχει θεσπέσια αποτελέσματα. Η μουσική με το animation απλά σε παρασέρνουν. Περιμένω πολλά. Δράση,συγκίνηση και βάθος. Εάν συνεχίσει όπως άρχισε θα έχουμε κατά την γνώμη μου κάτι κορυφαίο.

Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *