Μικτές κριτικές για το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles

Το καινούργιο 3-D fighting game της CyberConnect2 κυκλοφορεί για  Microsoft Windows, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Οι περισσότερες μέχρι ώρας δημοσιεύσεις κάνουν λόγο για ένα καλό παιχνίδι που με μερικές διορθώσεις θα μπορούσε να εκτοξευτεί. Η IGN γράφει:

 To Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles είναι μια θαυμάσια αναπαράσταση του ήδη εξαιρετικού anime Demon Slayer, ακόμα κι αν το ασυνεπές story mode του δεν είναι τόσο διασκεδαστικό. Ωστόσο, παρόλο που είναι ένα εντυπωσιακό fighting game, με ένα προσβάσιμο σύστημα μάχης και με βάθος, έχει ένα απογοητευτικά μικρό ρόστερ.

Κάτι άλλο που αναφέρεται συχνά είναι πως αν δεν έχεις δει το anime ή διαβάσει το manga δύσκολα να καταλάβεις τη ροή των γεγονότων. Το Destructoid γράφει χαρακτηριστικά:

To Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – The Hinokami Chronicles είναι μια άλλη αξιοπρεπής διασκευή που σας ζητά να έχετε ήδη λίγο υπόβαθρο σχετικά με το αρχικό υλικό για να το απολαύσετε πραγματικά.

Οι περισσότεροι χρήστες συμφωνούν και στο Metacritic με βαθμολογία 7.7.

Μια πιο θετική κριτική έχουμε απο τους unboxholics που γράφουν:

 Το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles είναι ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά με μικρή διάρκεια. Μεταφέρει με μαεστρικό τρόπο το κλίμα και την δράση της σειράς στις κονσόλες μας. Είναι ένα must-have για τους λάτρεις του anime, άλλα νομίζω πως δεν είναι για όλους. Όπως είπα και παραπάνω, μην προσπαθήσετε να γνωρίστε το Demon Slayer μέσα από το παιχνίδι, παρακολουθήστε πρώτα τη σειρά, βυθιστείτε στον μαγευτικό της κόσμο της και μετά θα το ευχαριστηθείτε πολύ περισσότερο!
Please follow and like us:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *